Централната избирателна комисия обяви днес имената на шестимата шуменски депутати,

...
Централната избирателна комисия обяви днес имената на шестимата шуменски депутати,
Коментари Харесай

Карадайъ и Хамид са депутатите на ДПС от Шумен

Централната изборна комисия разгласи през днешния ден имената на шестимата шуменски депутати, които влизат в 47-то Народно заседание.

Както стана ясно преди дни, двама са от Движението за права и свободи и по един от „ Продължаваме промяната “, ГЕРБ-СДС,  “Има подобен народ ” и Българска социалистическа партия. Водачите на две от листите обаче бяха претенденти допълнително от един изборен регион и до през днешния ден не бе ясно от кой ще изберат да влязат.

Депутатите на Движение за права и свободи от Шумен са водачът на партията Мустафа Карадайъ и Хамид Хамид. От „ Продължаваме промяната “ в Народно събрание влиза лидерът на листата Антония Димитрова.

Шуменският народен представител от ГЕРБ-СДС е вторият в листата Илтер Бейзатов. Той влиза в Народното събрание, откакто лидерът Красимир Вълчев е предпочел да стане народен представител от старозагорския изборен регион. 

Другите двама народни представители от Шуменско са Иван Иванов от Българска социалистическа партия и Пламен Николов от “Има подобен народ ”, съобщи ШУМ.БГ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР