Центърът за обучение по арабски език в Абу Даби, част

...
Центърът за обучение по арабски език в Абу Даби, част
Коментари Харесай

Центърът за обучение по арабски език в Абу Даби ще участва на Франкфуртския панаир на книгата 2022

Центърът за образование по арабски език в Абу Даби, част от департамента за културата и туризма на емирство Абу Даби, ще взе участие във Франкфуртския панаир на книгата през 2022 година , съобщи осведомителната организация на Обединените арабски емирства – УАМ.

Чрез присъединяване си, езиковият център ще опита да разпространява издателската промишленост на емирството в международен мащаб.

Тази година панаирът ще се организира в интервала 19-23 октомври под надпис " Думите свързват светове: Преведи. Предай нататък. Трансформирай. "

Панаирът на книгата във Франкфурт е един от най-старите и най-големите в света. Центърът за образование по арабски език в Абу Даби ще вземе присъединяване в събитието, с цел да разшири обсега си на обещаващи интернационалните пазари за издателство. Част от задачата му е и разпространява Международния панаир на книгата в Абу Даби, както и слагането на фокус върху други планове и културни събития, които центърът провежда.

Центърът има за цел да ускори стратегическото съдействие със своите немски сътрудници, да ускори връзките и връзката с хората, които взимат решения в книгоиздаването и културния бранш, както и да изследва най-новите развития и технологии.

Източник: Българска телеграфна агенция
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР