Центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица

...
Центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица
Коментари Харесай

Местят центъра за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица

Центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица ще е на нов адрес, оповестяват от пресцентъра на сдружението.

Новият потребителски център се намира на ул. "Патриарх Евтимий " 8, той ще отвори порти на 22 юни с работно време всеки работен ден от 8 до 17 часа.

КЕВР с детайлности за новите цени на парното и тока

Както и до момента центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица ще разполага с 4 гишета. Посетителите ще могат да заплащат месечни сметки за електрическа енергия, да правят други касови заплащания, да декларират спомагателни услуги и да получат способена консултация по въпроси, свързани с активността на компанията. Настоящият потребителски център на ул. "Съединение " 151 ще работи до 17 юни в това число.

Поради осъществяването на логистични действия, на 18 и 19 юни в града няма да има работещ център за обслужване. Клиентите, които биха желали да употребяват услуги на компанията в тези два дни, могат да посетят най-близкия офис на ЕНЕРГО-ПРО, ситуиран на 8 километра - в град Велико Търново.

От 22 юни всички административни действия, свързани с обслужването на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица, ще се правят в постройката на ул. "Патриарх Евтимий " номер 8.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР