Центърът на "Далас Маверикс" Кристапс Порзингис е разследван от полицията

...
Центърът на "Далас Маверикс" Кристапс Порзингис е разследван от полицията
Коментари Харесай

Звездата от НБА Кристапс Порзингис обвинен в изнасилване

Центърът на "Далас Маверикс " Кристапс Порзингис е разследван от полицията в Ню Йорк по обвиняване в обезчестяване, станало предходната година, оповестява New York Post, представен от БТВ.

Изданието се базира на неназован юридически източник, който твърди, че тази седмица жена оповестява в полицията за хипотетичното нахлуване от февруари 2018 година Тя изяснява, че до момента си е мълчала, тъй като е обмисляла дали да вземе 68 хиляди $ от Порзингис, с цел да не оповестява случилото се.

New York Post твърди, че съгласно полицията думите й звучат правдоподобно, макар че тя оповестява за случая 13 месеца след него.

Адвокатът на Порзингис излезе с изказване пред ESPN, което отхвърля обвиняването: "Ние знаем за жалбата, подадена против господин Порзингис в петък и недвусмислено отхвърляме изказванията. Още на 20 декември поискахме сезиране на федералните правоприлагащи органи въз основа на изнудващите претенции на обвинителя.

Също по този начин предупредихме Националната баскетболна асоциация още преди няколко месеца и те са наясно с продължаващото следствие ".

Според New York Post въпросната жена е била съседка на латвиеца по времето, когато той играе за "Ню Йорк Никс ". Той я е поканил в дома си на 7 февруари, когато по нейни думи е станало похищението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР