Център за възстановяване и рехабилитация предстои да бъде изграден край

...
Център за възстановяване и рехабилитация предстои да бъде изграден край
Коментари Харесай

Център за рехабилитация ще строят край Славовица

Център за възобновяване и рехабилитация следва да бъде построен край Славовица. Обектът ще бъде в терен с повърхност от близо 14 дка в местността Вакарелката. В него е планувано да бъде издигната солидна постройка с повърхност към 300 кв.м, където ще бъде проведена активността на центъра. На първия етаж ще има пространства за физиотерапевтични процедури и релакс, чакалня, съблекални и битови пространства. Отделно ще бъде обособена зала за хранене (столова) с повърхност към 40 кв.м. На втория етаж пък ще бъдат пространствата за отдих и отмора след процедурите и гимностическите извършения.

Предвиден е и градеж на 2 обслужващи здания с обща повърхност към 150 кв.м. В една от тях ще има кухненско помещение, в което да се получава и раздава пакетирана храна. Ще бъдат инсталирани и уреди за термична обработка - фурна, скара - които да се употребяват при нужда, както и вентилационна система, ледник. Другата постройка ще се употребява за склад за инвентар и помощни материали.

Около трите обекта ще бъдат завършени алеи с трайна настилка, а близките пространства ще бъдат озеленени.

Според Общия организационен проект, парцелът попада в зона, предопределена за курорт и допълващи го действия, излиза наяве от оповестените документи. Инвеститорът е сдружение със седалище във Велико Търново.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР