Ценовите оферти на двете фирми - Дженеръл Дайнамикс (General Dynamics)

...
Ценовите оферти на двете фирми - Дженеръл Дайнамикс (General Dynamics)
Коментари Харесай

Отвориха ценовите оферти по проекта за бойни бронирани машини за Сухопътните войски

Ценовите предложения на двете компании - " Дженеръл Дайнамикс " (General Dynamics) и " Патриа " (Patria), позволени до идващия стадий в процедурата за реализация на плана за бойни бронирани машини на Сухопътните войски, бяха отворени през днешния ден, 2 октомври, в Министерството на защитата.

На отварянето на офертите участваха заместник-министърът на защитата Анатолий Величков, командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, представители на компаниите, както и шефове на дирекции от Министерството на защитата.

Междуведомствената работна група ще извърши оценка на подадените ценови оферти. Предстои да бъдат извършени полеви проби на препоръчаните машини за инспекция на сходството на декларираните параметри със заложените тактико-технически условия за механизираното поделение (въоръжение и мобилност) и комуникационно-информационните системи на бойната бронирана машина.

С участниците, минали сполучливо полевите проби, ще се проведат договаряния за възстановяване на офертите, след което ще бъдат класирани в низходящ ред.

За резултатите от своята активност Междуведомствената работна група ще изготви отчет до министъра на защитата, съдържащ класиране на участниците, както и предложение за избор на реализатор, или за преустановяване на процедурата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР