Цените на природния газ в САЩ скочиха до 14-годишен връх,

...
Цените на природния газ в САЩ скочиха до 14-годишен връх,
Коментари Харесай

CNN: Европейските цени на природния газ са седем пъти по-високи от тези в САЩ заради санкциите

Цените на природния газ в Съединени американски щати скочиха до 14-годишен връх, само че американците не би трябвало да се оплакват, защото разноските за същото гориво в Европа са седем пъти по-високи, в сравнение с в Съединени американски щати, описаха анализатори.

По тяхното мнение, поради санкционната политика на Запада и Европейски Съюз, доставките на синьо гориво за Европа са паднали, а наличните различни източници са доста по-скъпи.

" Европейският съюз беше заставен да създаде проекти за ограничение на използването на природния газ, фрапантен ход, който ще навреди съществено освен на фамилиите, само че и на бизнеса. Цените на природния газ в Европа скочиха толкоз високо, че това може да докара до криза в стопанската система на континента ", се споделя в публикацията на CNN. „ Цените на природния газ в Европа се търгуват на еквивалента на към 70 $ за милион Btu. “

Това е към седем пъти по-високо от цените в Съединените щати, подчертаха създателите. Според тях обаче " насладата " за американците също е дребна. Съединените щати изаднаха в сериозна ценова рецесия, обхващаща най-необходимите артикули в всекидневието.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР