Цените на криптовалутите скачат. Нека видим трите основни причини, както

...
Цените на криптовалутите скачат. Нека видим трите основни причини, както
Коментари Харесай

3 причини за скока на крипто пазарите – три добри нови алткойна за 2023

Цените на криптовалутите скачат. Нека забележим трите съществени аргументи, както и новите " звезди " измежду алткойните за 2023 година.

Макар и в днешния ден да имаше известни спадове, през последно време се следи доста на крипто пазара.

Някои криптовалути означиха забележителен напредък, в това число Етериум и Биткойн, които бележат напредък от началото на годината. Това е отлична вест за целия пазар, който стартира да демонстрира признаци на оттърсване от рецесията с FTX и като цяло извънредно разочароващите резултати през 2022 година



В тази публикация ще разгледаме трите фактора, съдействали за този бичи пазар в крипто промишлеността, както и три нови алткойнa, които имат капацитета да обезпечат на вложителите още по-голяма възвръщаемост на техните инвестиции.

Три аргументи за растежа на криптовалутите през януари

Всеки напредък и проваляне на крипто света има своите разумни пояснения. Тук ще разгледаме три аргументи, поради които следим напредък на криптовалутите в последните няколко дни.

Ниската инфлация и положителните макроикономически индикатори

Настоящият пазарен взрив е подхранван най-много от много положителните (особено на фона на цялата 2022 година) макроикономически вести. Фактът, че инфлацията през декември беше доста по-ниска от предварителните прогнози, даде вяра на вложителите, че централните банки ще се откажат от актуалната си тактика за високи лихви, които спъват вложенията в рискови активи.

По-ниските лихви предизвикват потребителите да харчат повече, защото това води до по-малко спестявания и банкови депозити. В резултат на това стопанската система става по-активна, което е знак, че нещата се усъвършенстват. Впоследствие вложителите отварят позиции на пазара, което дава в допълнение доверие на фондовите тържища, а и на крипто пазара.

Солидните макроикономически вести оказват помощ за повишение на цената на криптовалутите. Цените на Биткойн и Етериум непрестанно се покачват през последните няколко седмици заради мощното равнище на доверие на вложителите.

Ползите от Web3 приложенията

Има няколко аргументи за настоящия скок на пазара на криптовалута, само че една от най-важните е разширяващото се приемане и използване на блокчейн и Web3 технологиите . NFT-тата и децентрализираното финансиране (DeFi) са единствено два образеца за полезността на блокчейните.

DeFi закупи известност, тъй като разрешава финансови услуги, в това число кредитиране, взимане на заеми и търговия без нужда от централизиран медиатор. Дори на спадащи пазари това предлага нови благоприятни условия за парична и икономическа самостоятелност.

От друга страна е невероятно да се копира NFT. Те привлякоха интереса в разнообразни промишлености, в това число игрите и измежду артистите – като колекционерски признак.

Дългосрочният напредък и цената на крипто активите се поддържат от напредъка на плановете в тези области и техния потенциал да подобрят своите оферти.

Позитивния тренд

Криптовалутите са извънредно волатилни активи и всяка вест им повлиява. Освен новините, ценовите трендове също играят доста огромна роля, а през 2023 година крипто оптимистите влагат огромни суми, очаквайки след спада през 2022-ра да забележим доста по-високи цени на Биткойн и алткойните.

Към момента на писане на публикация, световната пазарна капитализация на крипто промишлеността възлиза на малко над $1.06 милиарда съгласно Coinmarketcap като дневният размер на търговия е $29.3 милиарда.



Именно забележителния интерес към търгуване с крипто е най-важната индикация, че пазарът стартира да се разсънва от, а упованията за бичи пазар са налице.

Най-потенциални алткойни през 2023

Въпреки че маркират огромен скок, анализаторите поучават да държите и нови алткойни в портфолиото си, поради техния бърз напредък и голяма възвръщаемост. Но кои са трите най-хубави сега?

Meta Masters Guild – най-голямата колегия за мобилни крипто игри

Meta Masters Guild желае да промени радикално play-to-earn промишлеността, като планът се е прицелил в мобилните крипто игри, които остават на назад във времето. Според екипа, ААА игрите са прекомерно скъпи и рискови, а неповторимата идея и опита на разработчиците е рецепта за триумф.

MEMAG токенът коства единствено $0.021 сега, само че ранните вложители ще могат да завоюват евентуално до 220%, когато токенът се листне на крипто тържищата.

Първата игра – Meta Kart Racers, към този момент е в развой на разработка, а MEMAG ще бъде главната криптовалута за всички игри, които платформата ще дава на потребителите.

Fight Out – М2Е приложението, което ще стимулира здравословен метод на живот

Fight Out счита да направи пробив в move-to-earn промишлеността, като награди всички трениращи за техните старания. Приложения като STEPN към този момент пожънаха огромен триумф, само че Fight Out ще докара нещата на последващо равнище.

Трениращите ще могат да употребяват FGHT токена, с цел да гласоподават в развиването на плана, само че и да си поръчват тренировки (чрез REPS) с експерт, както и видеа, подготвителни режими и спортни продукти.

Потребителите на приложението ще могат да печелят REPS, като записват своите резултати от тренировките. Fight Out до момента събра над $4 милиона вложения, а токенът FGHT коства $0.020, само че цената му ще се повиши след по-малко от 15 минути.

C+Charge – Екологично насочен блокчейн, който награждава водачите на електрически коли

C+Charge е най-новият екологичен блокчейн, който желае да демократизира пазара за въглеродни заеми, като награди водачите на електрически коли, които са подценявани сега.

Посредством peer-to-peer (P2P) система, всеки водач ще може да печели награди по отношение на дистанцията, което изминава с електрическия си автомобил, като главната цел на плана е водачите да зареждат от станции, чийто ток идва от възобновими енергийни източници (ВЕИ).

Амбициозният екип е събрал съвсем $850,000, откогато започва, като цената на токена CCHG е $0.0145, само че ще се повиши до $0.0235 в последния стадий преди листването. Това може да донесе до 80% евентуална облага на ранните вложители. Вече има дата за листването на крипто тържища, което е страхотна вест – 31-ви март.

Прочетете тук по какъв начин да инвестирате в C+Charge.

Заключение

Криптовалутите означават скок на цените в последните няколко дни, а аргументи за това не липсват. Въпреки че главните криптота бележат напредък, новите алткойни дават положителни шансове на вложителите да вложат малко и да завоюват доста.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР