Разработчиците на алткойн, също регистриран в Binance, разкриха плановете си

...
Разработчиците на алткойн, също регистриран в Binance, разкриха плановете си
Коментари Харесай

Важно съобщение от крипто проекта Ethernity за бъдещето на блокчейна

Разработчиците на алткойн, също регистриран в Binance, разкриха проектите си да основат нова верига от втори пласт на Етериум.

Ethernity (ERN), крипто план, разкри въвеждането на новата си мрежа от втори пласт на Етериум, Ethernity Chain, в последното си изказване.

Според формалното известие Ethernity Chain ще употребява усъвършенствана система за сигурност, ръководена от изкуствен интелект. Веригата ще включва следните функционалности, както е посочено в блог известието:

  1. Подсилена от AI сигурност и DRM: Осигуряване на оптималната отбрана и сигурност за всички транзакции и действия в платформата.
  2. Безпроблемна интеграция.
  3. Щадяща околната среда с минимални такси.
  4. 100% съгласуемост с EVM.

Обявяването на това развиване докара до скок на цената на ERN с към 20%. Въпреки това ERN остава категоризиран измежду токените с релативно ниска пазарна стойност, която се колебае към $109 милиона. Въпреки че изцяло разредената пазарна стойност на токена възлиза на почти $159 милиона, няма горна граница за броя на токените.

ERN е наличен за търговия и на огромни децентрализирани тържища като Coinbase, Uniswap, OKX и Kucoin. Въпреки това понастоящем ERN се търгува на $5.04 с 93% по-ниско от най-високата си цена за всички времена от $61.09, която доближи през март 2021 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР