Цените на горивата няма да паднат, каза бившият министър на

...
Цените на горивата няма да паднат, каза бившият министър на
Коментари Харесай

Бивш министър попари шофьорите: Цените на горивата няма да п...

Цените на горивата няма да паднат, сподели някогашният министър на енергетиката Алексанър Николов в " На фокус " по NOVA.

„ Интересно е да се наблюдава през последните 12 години какъв брой налози са плащали „ Лукойл ” в България. Има години, в които необичайно разстящият оборот на компанията не води до растящи налози ”, сподели той. По негови думи, че заплащането на налози в България когато визира местна активност е наложително. Според Николов договорка с „ Лукойл ” не може да има.

 



„ В момента България се употребява за финален тест дали има метод страна членка на Европейски Съюз да заобикаля правила на Европейски Съюз по отношение на наказания към Русия ”, сподели Николов. Той съобщи, че дерогацията, която дава Европейски Съюз е единствено за България и не следва да дава опция да се генерира облага и доходи.

По проблема „ Джемкорп ” той сподели: „ Документът е с такава конструкция, че с едностранна нотификация се смята за преустановен. Той е тристранен, не тристранен и е неангажиращ. ”

Николов сподели, че инструкциите към „ Булгаргаз ” и държанието на компанията са доста елементарно проследими в документи.

Според него България върви към нови избори.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР