Цената на климатика скача двойно от склада до магазина, показа

...
Цената на климатика скача двойно от склада до магазина, показа
Коментари Харесай

Цената на климатика скача двойно

Цената на климатика скача двойно от склада до магазина, сподели изследване на „ Телеграф “. Много онлайн търговци у нас зареждат от хранилища в чужбина, където цените са с 50% надолу.

Недостатък е, че някои уреди вървят без гаранция, а други са от непопулярни марки.

Има и горещи предложения за цяло готово пале, цялостно с климатици, които за брой излизат единствено 30% от постоянната цена.

Така, в случай че уредът коства 1000 лева за брой, в случай че поръчате цялото пале, ще платите за всеки единствено 300 лева

Сред офертите е да се купят вкупом най-малко 50 климатика за цена от 225 евро за брой.

Доставчикът е във Франция и предлага чисто нови уреди с гаранция от известна марка, само че по-стар модел.

С положителни механически характерности, с спомагателни функционалности за ободряване на въздуха и нощен режим.

За същата машина в магазините у нас ще би трябвало да платите двойно повече. Топпредложение е и за хиперинвертор, който климатизира помещението даже при -30°C. Цената е 2200 лева в магазините у нас.

Същата машина коства двойно по-евтино, в случай че се поръчат два броя от чужбина, само че вървят без гаранция.

Цената за парче е 500 евро за 11 броя и 666 евро за 1 до 5 броя. Между 5 и 10 машини излизат 600 евро.

Известна марка китайски климатик коства 100 лева, в случай че се купи на едро непосредствено от склад в Германия. Минималното количество, което би трябвало да се внесе, с цел да бъде годна цената, е 50 броя. Втора приложимост от същата марка климатик може да се купи от уебсайт за разгласи за 250 лева

В момента у нас магазините всеобщо са оповестили промоции на известни марки климатици с 20 до 40 на 100 понижение. Въпреки че цената им е двойно по-висока от тези в складовете в Германия и Франция на едро, някои излизат с 300 лева отстъпка от постоянната цена. Така за 2700 лева вместо за 3000 лева може да се купи хиперинвертор с голям брой функционалности и невисок разход на ток. Магазините имат и варианти за извършване на покупки на лизинг. Вноските са по 208 лева за 15 месеца. Ако желаете да го изплатите единствено за три месеца, тогава ще би трябвало да внасяте по 938,36 лева.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР