Цената на Биткойн наскоро достигна значителен връх, като надмина предишния

...
Цената на Биткойн наскоро достигна значителен връх, като надмина предишния
Коментари Харесай

Биткойн се изстреля до рекордна цена за 2023 г.

Цената на Биткойн неотдавна доближи забележителен връх, като надмина предходния си връх за 2023 година и най-високата си точка през последните близо 18 месеца.

За удивително къс интервал от време флагманската криптовалута показва забележителни ценови скокове, изстрелвайки се от $32,000 до връх от към $34,260 на Binance, преди да направи лека промяна.

Понастоящем Биткойн ( BTC ) се търгува на цена от $33,100 (+16% за последната седмица) – ценова точка, следена за финален път през май 2022 година

Етериум ( ETH ) също последва възходящата траектория на Биткойн, достигайки границата от $1,800.

Продължаващото повишаване на покупателната интензивност наподобява се подхранва от необятно публикуваните спекулации по отношение на евентуалното утвърждение на спот ETF на BlackRock, за което се приказва, че е съвсем обезпечено.

Допълнителни спекулации бяха разпалени, когато Depository Trust & Clearing Corporation разгласи листването на ETF, което способства за доста повишаване на цените.

В вероятност, в случай че Биткойн резервира инерцията си, той е изправен пред забележителни равнища на опозиция към $36,000, с капацитет за още по-високи стойнос в диапазона сред $42,000 и $48,000.

Отвъд тези прагове BTCUSD може още веднъж да доближи историческите си върхове, надхвърляйки $60,000 за монета. Въпросът, който вълнува всички, е дали тази вълна на покупки ще се задържи и ще се трансформира в действие, която ще докара Биткойн до нови рекордни стойности.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР