Целувката на боксьора Кубрат Пулев с т. нар. Кралица на

...
Целувката на боксьора Кубрат Пулев с т. нар. Кралица на
Коментари Харесай

Целувката на Кобрата възмути света - обвиняват го в сексуален тормоз

Целувката на боксьора Кубрат Пулев с така наречен Кралица на голото суши, любителката кореспондент Джени, не продължи повече от секунда, само че провокира цяло цунами от реакции в интернет.

И реакциите не са единствено от родните медии и обществени мрежи. Случката провокира интереса и на стотици непознати издания, които обаче преглеждат целувката по много по-различен метод от нас, в България.

Да стартираме с това, че английските медии да вземем за пример назовават Кобрата " някогашният кандидат ", което надали ще се понрави на българина. Освен това единственото нещо, с което го загатват, е загубата от Кличко.

Виж още: Кубрат Пулев награби буйно Кралицата на голото суши! Какво тъкмо се случи?

" Едно от най-отвратителните неща, които съм виждал ", " Много чудноват човек, цялото изявление беше необичайно. Тя би трябвало да повдигне обвинявания ". " Това е засегнатост за дамите кореспонденти ". " Отвратително държание ". Това са част от мненията, които може да се прочетат в непознатите издания.

Впрочем самата Джени също е коментирала случката. Попитана по какъв начин се усеща, тя споделя " необичайно, малко засрамено ".

Някои издания, като английския Дейли мейл да вземем за пример, акцентират, че българинът има дългогодишна връзка с певицата Андреа. 

Потребители в Twitter дефинират държанието на българина като полово принуждение. А държанието на репортерката - като обикновено за уплашена жена.

Британският Metro напомня сексисткия скандал с крикет звездата Крис Гейл, който беше заставен да се извини на журналистка, която предложения на среща, по време на спортно изявление.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/sushe.art/ https://www.instagram.com/kubratpulev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР