Целта на ЦСКА-София е да постигне изразителна победа над Титоград

...
Целта на ЦСКА-София е да постигне изразителна победа над Титоград
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" излиза за разгром над "Титоград"

Целта на " ЦСКА-София " е да реализира изразителна победа над " Титоград " още в първия дуел от I кръг на квалификациите за Лига Европа. Това разгласи един от тримата треньори на вицешампиона в Първа лига Добромир Митов на формалната конференция преди конфликта с черногорците. Двата отбора излизат на ст. " Българска войска " довечера от 20:30 ч., а реваншът в Подгорица е другия вторник (16 юли).

" Съперникът ни има нов треньор, има взети положителни футболисти. Така че тимът на " Титоград " е по-силен от предходната година. Заявявам го твърдо. Анализирахме ги и стигнахме до това умозаключение. Искаме да отбележим ранен гол, а по-късно и още. Важно е да не допуснем гол в нашата врата. Категорично желаеме още в София да решим изхода на дуела. От нас зависи. Надявам се да имаме поддръжката на многочислените почитатели ", съобщи Митов.

Треньорът добави, че дружно със своите съветници Люпко Петрович и Димитър Пенев ще реши кои футболисти да бъдат включени в групата за мача след снощната последна подготовка на отбора. От УЕФА разгласиха през вчерашния ден лист с 22 имена, които " ЦСКА-София " е картотекирал за евротурнирите.

Сигурно е, че централният бранител Божидар Чорбаджийски ще пропусне днешния мач, защото има неизтърпяно наказване от миналогодишното присъединяване в квалификациите за Лига Европа. Тогава националът беше изпъден с пряк червен картон в първия мач от III кръг против " Копенхаген " и бе лишен от спортни права за две срещи, като дотук е пропуснал единствено една - в реванша с датския отбор. За заместител на Чорбаджийски през днешния ден ще се избира сред Пламен Гълъбов и Нуно Томаш.

Същевременно от " ЦСКА-София " оповестиха прехвърлянето на още един футболист от Острова. След като към този момент привлякоха ирландеца Греъм Кери и шотландеца Тони Уот, през вчерашния ден " алените " оповестиха, че са подписали 3-годишен контракт с англичанина Вив Соломон-Отабор. 23-годишното крило е бил в юношеските школи на " Кристъл Палас " и " Бирмингам ", който е имал правата му през последните 5 сезона, само че във всеки от тях го е преотстъпвал на други клубове от долните равнища на британския футбол.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР