Целта на тази среща е да обобщим основните резултати, които

...
Денков: Управленската програма ще продължи и в следващите 9 месеца

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

НА ЖИВО: Денков: Имаме зелена светлина за АМ „Струма“

Целта на тази среща е да обобщим главните резултати, които успяхме да реализираме за тези 9 месеца. С ясното схващане, че управническата стратегия ще продължи и в идващите 9 месеца. Имаме зелена светлина за Автомагистрала „ Струма “, имаме всички нужни разрешителни да стартираме градежа. Това съобщи при започване на доклада на държавното управление министър председателят, в оставка, Николай Денков.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Ще създадем всичко допустимо с госпожа Габриел,

тъй че преходът да е с минимални разтърсвания и да продължим да работим дружно “, добави още Денков.

„ От началото на мандата на държавното управление депутатите са отправили към премиера, вицепремиера и министрите 56 питания и 1891 въпроса. Народно събрание е провело 13 чувания на членове на кабинета, както и 8 блицконтрола с присъединяване ни с госпожа Габриел.Правехме и ежемесечни срещи във Фейсбук с хората, отговаряйки на техните въпроси, което също е форма на отчетност. Смея да кажа, че това е едно от държавните управления, което регулярно, в най-различни формати е давало доклад пред хората за това, какво сме успявали да създадем “, сподели Денков.

SafeNews напомня, че кабинетът в оставка прави доклад за свършеното през миналите 9 месеца.

Премиерът акад. Николай Денков подава оставката си в деловодството на Народното събрание на 5 март, ден преди да се навършат деветте месеца от началото на ръководството.

Още на 6 март депутатите я гласоподаваха единомислещо с 216 гласа „ за “, като от ГЕРБ ги упрекнаха, че са работили преждевременно, с цел да тласнат страната към избори.

Денков пък от своя страна изясни, че това е още една подадена ръка за бързо започване на договаряния по ротацията и добави, че държавното управление ще работи до момента в който не бъде определен нов кабинет.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР