Целта на мобилизацията в Русия е да се засили контролът

...
Целта на мобилизацията в Русия е да се засили контролът
Коментари Харесай

Светослав Терзиев: Целта на мобилизацията в Русия е да се засили контролът над вече завзетите украински територии

Целта на мобилизацията в Русия е да се ускори контролът над към този момент завзетите украински територии. Такъв разбор направиха в студиото на утринния блок „ Здравей, България " журналистът от вестник " Сега " Светослав Терзиев, основният редактор на OFFNews Владимир Йончев и политологът и съпредседател на Атлантическия съвет Момчил Дойчев. Според тях, президентът Владимир Путин може да падне от власт единствено, в случай че съветското население се обърне против него.Тази готовност е път към ескалация към войната, акцентира Светослав Терзиев.

Следващото равнище е до каква степен тези резервисти ще могат да бъдат събрани и да бъдат подготвени, с цел да бъдат хвърлени като пушечно месо на фронта в Украйна. Очевидно методът за водене на война е посочил на ръководещата съветска олигархия, че явно войната се губи. Украйна взе стратегическата самодейност и решението е, защото украинските сили са на границата с по този начин наречените национални републики - да се вкара още пушечно месо, което се набира измежду по-бедните пластове и етническите малцинства. Това обаче надали ще обърне хода на войната, безапелационен е Момчил Дойчев.

Според Владимир Йончев сега се навлиза в доста кървава фаза от войната в Украйна. С тази готовност, в случай че тези резервисти бъдат хвърлени на фронта, цифрата на жертвите от към 100 хиляди ще нарасне на няколко стотин хиляди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР