Целта, която си поставихме на тези избори, е да се

...
Целта, която си поставихме на тези избори, е да се
Коментари Харесай

Нинова: След 18 години на ГЕРБ в София тях вече ги няма

Целта, която си поставихме на тези избори, е да се разгради моделът на ГЕРБ в локалната власт. Напът сме да го създадем, изключително ослепителен образец е София. Това съобщи Корнелия Нинова в първия си коментар в изборната нощ, предаде .

След 18 години на ГЕРБ в София тях към този момент ги няма, нашият претендент е на балотаж, акцентира Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия е уверена, че Ваня Григорова ще победи на втория тур против претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев.

Почти на всички места вотът за партийните листи е нараснал по отношение на последните избори. БСП се връща в локалната власт с нараснало доверие, разяснява още Нинова, представена от.

" В няколко десетки общини печелим на първи тур. В още повече от това отиваме на балотаж, по предварителна информация. По всички тези линии Българска социалистическа партия усъвършенства резултата си, което ни прави щастливи и благодарим за доверието на хората ", добави тя.

Според Нинова фактът, че на балотаж в София техният претендент Ваня Григорова се изправя против номинацията на ПП-ДБ и " Спаси София " Васил Терзиев приказва за това, че на гласоподавателите им е " омръзнал " моделът ГЕРБ ".

" С времето Българска социалистическа партия потвърди на хората, че сме поредни и кардинални в битката със задкулисието, сделките, " модел ГЕРБ "  и сглобките ", е мнението ѝ.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР