Целият свят на тениса гледа руската вундеркиндка Мира Андреева. 16-годишната

...
Целият свят на тениса гледа руската вундеркиндка Мира Андреева. 16-годишната
Коментари Харесай

Тийнейджърката вундеркинд Мира Андреева гневно ухапа собствената си ръка, преди да направи епично завръщане на Australian Open

Целият свят на тениса гледа съветската вундеркиндка Мира Андреева.

16-годишната играе за първи път в главната скица на Откритото състезание на Австралия и преди малко си проби път до четвъртия кръг, правейки голямо завръщане и представяйки необикновено шоу.

Победата с 1-6, 6-1, 7-6 даже изненада Андреева, която сподели, че „ в действителност не е очаквала да се завърне “ в третия сет против Даян Пари от Франция.

Беше толкоз мощно, че дръпна ръката й към лицето й от отчаяние и остави огромна диря от захапване след неточност от бекхенд при започване на третия сет.

Още един миг я видях да хвърля ракетата си на земята.

Андреева разкри на конференция след мача, че е „ споделила не положителни думи на себе си “ по време на мача, само че има вяра, че грубостта я е тласнала да завоюва.

Британската тенис легенда Анди Мъри се обърна към X, някогашен Twitter, с цел да отбрани младата звезда, когато коментатор сподели, че тя е прекомерно строга към себе си и „ в действителност би трябвало да работи върху умствената...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР