Целият скандал с апартаментите не заради европейските или местните избори.

...
Целият скандал с апартаментите не заради европейските или местните избори.
Коментари Харесай

Каракачанов: Скандалът с апартаментите е заради битката за главен прокурор

Целият скандал с жилищата не поради европейските или локалните избори. Този скандал съгласно мен избухна поради борбата за основен прокурор. Видяхте, че бяха ударени доста лица от правосъдната система. В цялата тази работа Цветан Цветанов стана косвена жертва. Такава тайна концепция разви силовият вицепремиер Красимир Каракачанов.
Не виждам смисъл министър председателят Бойко Борисов да подава оставка. Обединени патриоти не се явихме дружно на евроизборите, тъй като Валери Симеонов не искаше коалиция с Волен Сидеров, само че не желая да разясня сътрудниците си, уточни още той пред bTV.

Каракачанов разяснява и митингите в Габрово: Шефът на полицията в Габрово е позволил една неточност. Не е ревизирал тримата роми, които са пребили продавача. Те са били престъпно проявени. Ако ги беше ревизирал и задържал за 72 часа, в този момент нямаше да има тези митинги. Иначе виждаме, че полицията си прави работата.

Аз също съм провел митинги против циганската престъпност, само че не одобрявам български момчета с качулки, пили алкохол, носещи тояги и боксове, да се саморазправят с полицията. Не можеш да протстиращ против циганската престъпност и да вършиш цигански работи. Аз съм срещу всякакво ексалиране на напрежението, принуждение и разпра. Законът би трябвало да важи за всички ", безапелационен беше Каракачанов.

Отдавна споделям, че първите, които би трябвало да алармират за проблемите с циганската престъпност, са локалните управляващи. Те са първите, които виждат, че роми се заселват нелегално и стартират да сковават бараки. Внесли сме промени, с които желаеме нещата да се трансформират. Повечето роми са обществено слаби и не могат да си заплащат санкциите. Те и не работят, само че имат сили и сила да бият и да правят глупсоти. Тогава ще би трябвало да поставят публично потребен труд. Всичко това е заложено в концепцията за социализиране на ромите. Пак ще повторя, че в случай че тази идея не бъде призната в Министерски съвет, ще подам оставка. Това не е политически трик. Последните 20 години стана ясно, че всички планове за циганска интеграция не работят. В моята идея няма нито един ред, за който да се каже, че е дискриминационен. Категорично нямаме нищо общо с клипа на побоя в Габрово, съобщи още министърът на защитата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР