Целият скандал около машинния вот, скарал партньорите в управлението -

...
Целият скандал около машинния вот, скарал партньорите в управлението -
Коментари Харесай

Атанасов смята сглобката за необходима заради благото на държавата

Целият скандал към машинния избор, скарал сътрудниците в ръководството - ПП/ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи, е резултат от така наречен " сглобка ", която обаче била нужна.

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

" Това е резултат от така наречен " сглобка ". Защото в полза на страната е да има постоянно държавно управление. Дали не се постановат избрани промени, в това число и в състава на държавното управление, в това число и в неговите дейности в бъдеще, това ще обсъдим след изборите в спокойна конюнктура ", сподели Атанасов.

Следва да подчертаем, говорейки за оставки, че във вчерашния ден премиерът Николай Денков съобщи категорично - няма да желае оставката на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски.

Атанас Атанасов настоя за следващ път - следва незабавно да се смени шефът на ДАНС (Пламен Тончев - бел.ред.), както и да се направи промяна в службите.

Вкратце - съгласно генерала скандалът с машините, кръстен и  " Кодгейт " бил " низък компромат ", дело на ДАНС.

И още веднъж за " некоалицията ": " Ако в последна сметка се сблъскаме челно по главните ни цели, отиваме на избори ", не затвори вратата за възможна оставка на кабинета " Денков " ръководителят на ДСБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР