Целият ръководен екип на ГД Национална полиция е уволнен (директорът

...
Целият ръководен екип на ГД Национална полиция е уволнен (директорът
Коментари Харесай

Рашков заподозря натиск върху наследника му в МВР

Целият управителен екип на Групово дело " Национална полиция " е уволнен (директорът и двама зам.-директори) и в това има предумисъл, разгласи пред бТВ някогашният министър на вътрешните работи Бойко Рашков . Той напомни за разкрити корупционни схеми в КАТ.

Изненадваща за Рашков е рокадата в " Гранична полиция " , защото замененият й шеф е " неоспорим човек ".

" С тези кадрови промени какво се цели, да се върнем в Министерство на вътрешните работи на Борисов ли, да се възстановят корупционните схеми по време на изборите ли ", пита риторично Рашков.

Рашков приказва и за " корупционно гнездо в МВР-дирекция, обвързвана със собствеността ". Там бил назначен човек, който преди е бил отхвърлен. Бойко Рашков прикани да се намеси и АДФИ.

Рашков е разговарял по тематиката за уволненията с премиера и президента . Надявам се да забележим рокади в Министерство на вътрешните работи, когато се откри, че един от зам.-министрите е живял в държавна резиденция непозволено и без да заплаща, уточни още Рашков, като посочи, че не става дума за Демерджиев. Заподозря обаче, че върху него се оказва напън или най-малко е насочван от другаде за назначенията.

Рашков се опълчи на оценката за безпорядък при предходното държавно управление.

За него значима е битката с купения избор и прикани служебният министър на вътрешните работи да се заеме с него. " Стоим ли на позицията " Мутри, вън ", запита още Рашков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР