Целият екип на Музейко се пренесе в Пловдив за официалното

...
Целият екип на Музейко се пренесе в Пловдив за официалното
Коментари Харесай

Музейко пристигна с целия си екип в Пловдив

Целият екип на " Музейко " се придвижи в Пловдив за формалното разкриване на изложбата пътуващата галерия " Еврика ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Тя ще остане в залите на Музеен център за съвременна история на на ул. " Ангел Букорещлиев " 14 (Сахат тепе) и е част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата. Като жест към пловдивчани и гостите на града, обаче, изложбата отвори порти още на 13 януари и по този начин стана част от големия откриващ уикенд.

" По искане на " Пловдив 2019 " участвахме в детската стратегия ", описа шефът на музея Стефан Шивачев. " С задоволство мога да кажа, че тази зала в никакъв случай не е събирала толкоз гости за ден - от 10 до 17 часа в неделя преброихме 763 души, всички другари на " Музейко ", показа още той. 

И за формалния старт през днешния ден също имаше любопитни пловдивчани, пристигнали с малчуганите си на откривателска експедиция. А билетите са на алегорична цена - за възрастни 2 лв., за учащи 1 лев, а за деца под 7 години входът е безвъзмезден.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР