Цели институции са впрегнати да раздухват инцидента в Харманли, за

...
Цели институции са впрегнати да раздухват инцидента в Харманли, за
Коментари Харесай

Румен Радев проговори за инцидента, причинен от баща му

Цели институции са впрегнати да раздухват случая в Харманли, с цел да прикрият действителните кавги. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев по отношение на пътния случай на кръгово кръстовище в Харманли, в който е взел участие неговият татко Георги Радев.
„ Не очаквайте от мен да разясня пътен случай “, сподели президентът и уточни, че за това си има съответните способени органи.
„ И всеки, без значение кой, би трябвало да носи отговорност пред закона при нарушение. Няма по какъв начин обаче да се отмине фактът, че цели институции са впрегнати да раздухват случая, с цел да се прикрият действителните кавги и с жертвите по пътищата, и с действителното положение в застраховането, срутва на Търговския указател, задграничните вложения, корупцията “, разяснява Радев, представен от " Фокус ".
Припомняме, че бащата на президента - Георги, бутна с колата си човек с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли. За случая се разбра няколко дни по-късно. Появиха се и подозрения, че служители на реда са се пробвали да го потулят. Актът пък е бил написан на блъснатия мъж, който е бил с леки пострадвания. По случая бе разпоредена инспекция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР