Цацаров вече е пътник. Следва го Иван гешев. Трябва някой

...
Цацаров вече е пътник. Следва го Иван гешев. Трябва някой
Коментари Харесай

Борисов да спре с глупотевините и да гледа сръбска телевизия

Цацаров към този момент е пасажер. Следва го Иван гешев. Трябва някой да каже на Борисов, че е изпаднал от каруцата на властта и няма връщане.

Време да спре с видео изявите и да превключи на сръбска телевизия. Но не на обичаната му турбо чалга, а на новините. Така ще узнае, че там организират референдум за промени в правосъдната система. Сърбите упорстват прокурори и съдии да се избират и издигат съгласно качествата и морала, е не посредством партийни квоти, както у нас правеше Борисов.

Ще научи също, че м Сърбия са възобновени всички разрушени от бомбардировките преди години мостове на Дунав и Сава. Построиха и магистралната права от Ниш до Калотина, която грее като слънце. През това време Борисов и шайката окрадоха милиони от „ Хемус “, а правата от София да границата със Сърбия още не е подготвена.

През 2021 година западната ни съседка е изнесла най-вече храни на глава от популацията в цяла Европа – за над 10 млрд $. България е последна по този индикатор, макар участието в Европейски Съюз. Белград регистрира най-голям растеж на стопанската система – над 8%, ние сме много назад…

Сърбите създават десетки хиляди коли Фиат в завода, който преди двайсет и няколко години бе опустошен. Борисов се снима с цехчета за стопове.

През ръководството си Борисов завлече България на дъното по всички индикатори, определящи стандарта на живот. Българите сме най-бедните и най-умиращите в Европейски Съюз. Намаляваме като население най-бързо в света. Но сме първи по корупция.

Борисов, стой да ломотиш, скрий се в зайчарника и гледай сръбските вести. Дано ти стане неловко най-малко един път от злините, които аргументи на нацията.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР