Царят на баладите Графа върви все по-надолу и скоро ще

...
Царят на баладите Графа върви все по-надолу и скоро ще
Коментари Харесай

Краят дойде! Графа е съсипан, с него е свършено!

Царят на баладите Графа върви все по-надолу и скоро ще е един от неугледните артисти, които малко на брой слушат. Този развой към този момент стартира.

Само преди дни Владимир Ампов претърпя първия си огромен провал. Концертът му на стадион „ Васил Левски “ претърпя цялостен неуспех. Едва 12 000 чуха и видяха изпълнителя да пее, а потенциалът на стадиона е 45 000.

На всичкото от горната страна и тези 12 хиляди са били мъчно събрани. Наложило се единствено половин час след началото на концерта да бъдат пускани гратис хора, защото нямало искащи. След още половин час пък стадионът почнал да се изпразва напълно, откакто Графа отегчил аудиторията си с прекомерно мудни песни.

Като цяло Ампов-младши върви надолу от най-малко година. Освен че концертите му към този момент не са по този начин известни, почитателите му в обществените мрежи непрекъснато понижават, а и никой не го търси за епизодични участия.

Графа като че ли е изгубил усета си за шлагери. Феновете му стартират от ден на ден да недоволстват от частите, които изкарва на бял свят.

Тъй като приходите му от музика са паднали и не престават да падат, Графа прави реклама след реклама, с цел да компенсира разликата в парите. Той се завъртя в няколко реклами по Би Ти Ви и се чака да продължава в този дух.

„ Той рекламно лице ли е или артист? Що за нелепости прави “, недоволстват слушателите му.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Графа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР