Бритни Спиърс отново разтревожи феновете си, след като в нощта

...
Бритни Спиърс отново разтревожи феновете си, след като в нощта
Коментари Харесай

Бритни Спиърс шокира феновете си! Появи се гола и разплакана

Бритни Спиърс още веднъж разтревожи почитателите си, откакто в нощта на 1 против 2 май бе снимана пред първокласен хотел в Лос Анджелис, завита в юрган, съвсем гола и разплакана. В подиуми, напомнящи нейния провал през 2008 година, Спиърс провокира възходяща угриженост по отношение на скорошното си държание с нови изказвания, че тя е „ изцяло несъответстваща “.

Според „ TMZ “, Бритни пристигнала в хотел Chateau Marmont в сряда вечерта, с приятеля си Пол Солиз. След известно време някой се обадил в полицията, потвърждавайки, че жена, отговаряща на описанието на Бритни, го тормозела и заплашвала чиновници и посетители на хотела.

Полицаите се появили малко след 22:30 часа, само че не видяли следи от принуждение и си тръгнали. Както разкри още източникът, Бритни и Пол се отдръпнали в хотелска стая към 23:00 часа, където траяли да купонясват и да пият. Докато били в стаята, след известно време те почнали огромен спор, който съгласно източници се трансформирал във физическо принуждение, а Бритни може да е наранила крайници си, което се вижда на фотосите. След като изтичала в коридора пред жилището си и почнала да крещи, гостите неотложно уведомили личния състав, сезирана е и Спешна помощ.

Службите за незабавна помощ пристигнали към 00:40 ч. локално време през нощта и потърсили Бритни, която излязла от хотела с възглавница и юрган, увити към нея, единствено по долни дрехи.

Както се вижда на фотосите, си проличава, че е плакала. Тя не влезнала в колата за спешна помощ и в последна сметка се върнала в хотела с защита.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР