Цървена звезда спечели с 2:0 дербито с Партизан в сръбската

...
Цървена звезда спечели с 2:0 дербито с Партизан в сръбската
Коментари Харесай

Цървена звезда сломи Партизан в голямото дерби на Сърбия

Цървена звезда завоюва с 2:0 дербито с Партизан в сръбската Суперлига. Големите врагове се изправиха един против различен в среща от 24-ия кръг пред препълнените трибуни на стадион " Райко Митич ", като домакините се поздравиха с трите точки.

И двата гола в мача паднаха през първото полувреме. В 30-ата минута Александър Катай стреля от близко с глава, ударът му бе избавен, само че топката попадна Охи Омойхуанфо, който от близко вкара за 1:0.
 Цървена звезда почитатели
В 43-ата минута резултатът бе подсилен. Тогава отбраната на гостите не се ориентира при един дълъг тъч в наказателното поле, топката не бе изчистена добре и попадна в Катай, който от придвижване я прати във вратата за 2:0.

Партизан приключи мача в понижен състав, откакто в 86-ата минута Саша Зделар извърши рисков фаул и получи втори жълт и червен картон.
 Цървена звезда
С тази победа Цървена звезда върна интригата в борбата за купата. " Червено-белите " се приближиха на две точки от днешния си противник, като към този момент имат 63, до момента в който Партизан остава отпред с 65.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР