Царско село победи с 1:0 Созопол в последен мач мач

...
Царско село победи с 1:0 Созопол в последен мач мач
Коментари Харесай

Царско село се бетонира на върха във Втора лига

Царско село победи с 1:0 Созопол в финален мач мач от 21-ия кръг на Втора лига. Единственото попадение означи Павел Петков в средата на втората част. В 65-ата минута Петър Кюмюрджиев спъна в наказателното поле Божидар Кацаров и съдията Димитър Буров уточни бялата точка. Зад топката застана Петков. Първият му удар беше избавен от вратаря Свилен Нотев, само че при добавката топката се оплете в мрежата.

Гостите от София бяха по-активни през целия мач и справедливо стигнаха до триумфа. Пропуски пред вратата на домакините направиха Петков и Светослав Диков.

По този метод Царско село резервира преднината си от три точки на върха в класирането на Втора лига. Столичани записаха шеста поредна победа и към този момент имат 47 точки, до момента в който вторият Ботев (Враца) е с 44.

Созопол от своя страна стартира да губи очаквания за избавление. Тимът от морския град, чийто президент е към този момент някогашният член на Изпълкома на БФС Панайот Рейзи, остава на предпоследно място с едвам 14 точки, на цели 10 под чертата.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР