Трябваше да се срещна с кмета, но такава среща нямаше.

...
Трябваше да се срещна с кмета, но такава среща нямаше.
Коментари Харесай

Уволнената шефка от Дома на ужасите разкри защо всичко е крито досега, посочи скандална връзка между...

Трябваше да се срещна с кмета, само че такава среща нямаше. Бяха ми връчени просто два претекста за уволняване. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " някогашният началник на дома за медико и обществени грижи в гр. Габрово - " Хризантема " Маринела Лазарова. " През 2016 година подадох сигнал за принуждение в дома. Устен ми беше сигналът, подсилен с видео, на което хигиенистката Татяна Донева удря с парцал настанено момиче ", сподели тя, само че съобщи, че никой не е откликнал на апела й.
Лазарова изясни, че Татяна Донева е от Дряново – родният град на Даниела Василева – шеф дирекция „ Образование и обществени дейности”.

„ Всеки може да си направи извод за какво тя е прикрила тъкмо тази жена, с претекстовете това да не се чува, момичето ще бъде изведено”, съобщи Лазарова.
Бившият обществен служащ в дома - Йорданка Милчева, също разяснява подаването на сигнал: " Аз бях очевидец на диалога, само че не бяха взети ограничения, тъй като извеждаха удареното дете от вкъщи и се считаше, че това са задоволителни ограничения против случилото се. През април 2017 година е изработен различен от клиповете. След това тя (служителката) излезе в болничен и поради това не бяха подхванати дейности против нея ", сподели тя. Милчева съобщи, че е напуснала през декември, с цел да си спести всички тези главоболия, тъй като никой не е обръщал внимание на протичащото се.

Уволнената ръководителка ще внесе сигнал до прокуратурата поради директната си началничка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР