Трябва коренно да се промени структурата на разузнаването, категоричен е

...
Трябва коренно да се промени структурата на разузнаването, категоричен е
Коментари Харесай

Профeсор Радулов: В ДАНС има футболисти, назначени от Борисов, защото играли мач

Трябва радикално да се промени структурата на разузнаването, безапелационен е специалистът

В службите на основни позиции има некомпетентни хора и това, в композиция с неналичието на запас води и до извънредно ниските резултати в работата им, акцентира в „ Лице в лице “ по депутатът от Има Такъв Народ и специалист по сигурността проф. Николай Радулов.

„ Например, в ДАНС има няколко футболисти – назначени от Борисов, тъй като играли мач. Такива неща има и в разузнаването – чувал съм, че избрани хора са назначени, тъй като са доста ловки в строителните работи – зидаро-мазачи и така нататък “, описа той.

По думите му само шефовете на служите са заменени през последната година, а останалата част от управителните фрагменти остават наследени от времето на ГЕРБ: „ Ако имате една счупена кола и сменим водача, тя няма да тръгне. Трябва да се поправи колата “.

Радулов означи, че сега анализите на службите се вършат на база информации в западните медии, тъй като няма запас за създаване на лична мрежа за информиране. Според него недофинансирането в бранша може да доближи половин милиард.

В същото време, той отбрани метода на финансовия министър Асен Василев при образуването на тазгодишния бюджет: „ Каза – пари против промени. Не желаете да вършиме промени, няма да получите пари “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР