Трябва хора, които да имат топки, които да спират цялото

...
Трябва хора, които да имат топки, които да спират цялото
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: Трябват ни хора с топки, които да спрат кражбите

Трябва хора, които да имат топки, които да стопират цялото крадене. Няма ли съгласие по този въпрос, няма да има държавно управление. Това е главният ни приоритет – преустановяване на кражбите и корупционнните практики в България. Това съобщи някогашният финансов министър Асен Василев и съпредседател на Политическа партия "Продължаваме смяната " по време на среща с поданици на Силистра, заяви novini.bg.

,,В момента публичните поръчки са за 8 милиарда лв., от които 3 милиарда се крадат. Осем милиарда лв. се крадат на година, а с тези пари биха могли да се създадат 40 тунела под Шипка. Затова чакаме благодеяние от Европейски Съюз, тъй като нашите пари се крадат. Така че не е казусът, че няма пари, казусът е, че те не се изразходват правилно'', сподели още Василев.

На въпрос на жител каква външна политика би трябвало да организира България той отвърна, че "България сега няма врагове и по този начин би трябвало да остане, България не би трябвало да се кара с никого – нито с Русия, нито с Турция ".

По думите на Асен Василев е и извънредно време България да стартира да пази националния си интерес, а освен "да козирува ".

Кирил Петков от своя страна също акцентира, че е извънредно значимо да бъде прекратена корупцията в страната, с цел да се случват нещата. Освен нея някогашният министър на стопанската система открои и некомпетентността като различен водещ проблем за България. Според него е време да спрат назначенията на база кой какъв е и да стартират на база кой какъв брой знае.

От думите на Петков стана ясно, че измежду целите на партията са да няма пенсионер под линиятаа на беднотия, без значение от инфлацията, мандатност на шефовете, които по думите му също съставляват политически назначения, както и цялостна промяна в Министерството на земеделието, защото сега има огромна неяснота във връзка с другите стратегии и фондове.

Навсякъде локалният феодал е обвързван нормално с Движение за права и свободи, би трябвало да се направи доста огромна промяна в земеделското министерство, там е безусловно непрозрачно, уточни Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР