Трябва да сме спокойни и да вярваме в себе си,

...
Трябва да сме спокойни и да вярваме в себе си,
Коментари Харесай

Десподов: Трябва да сме спокойни и да вярваме в себе си

" Трябва да сме спокойни и да имаме вяра в себе си ", разгласи звездата на Лудогорец Кирил Десподов преди заминаването на тима за Белгия. Утре “орлите ” се изправят против Андерлехт в мач-реванш от 1/16-финалите в шампионата Лига на конференциите. В първия мач родният отбор победи с 1:0 в Разград.

“Настроението е положително. Отиваме да се представим по най-хубавия метод и в случай че можем да се класираме по-напред. Видяхме къде са ни грешките в предходния дуел, нека сме ги изчистили и на следващия ден да се представим по метод, по който знаем, че можем да го създадем ", сподели още футболист №1 на България.

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци пък показа, че има вяра доста на играчите.

" Очаксвам добър мач от нашите момчета и се надявам, че ще имаме късмет да продължим напред. Шоу и Вердон са осъдени. Останалите са здрави и се надявам и на следващия ден вечер да са по този начин. Имаме малко преднина, само че знаем, че там мачът ще е друг. Трябва от първата минута да се борим за всяка топка. Вярвам, че можем. Вярвам доста на тези момчета и съм сигурен, че на следващия ден ще създадем един добър мач ”, съобщи Моци.

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, чака тежък мач.

“Отиваме на борба. Настроението е бойко. Надяваме се да зарадваме нашите последователи с премахване на Андерлехт и да продължим напред ”, сбит бе началникът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР