Трябва да сме много внимателни, когато поверяваме тайните си на

...
Трябва да сме много внимателни, когато поверяваме тайните си на
Коментари Харесай

Ако имате приятели от някоя от следващите 5 зодии, не им разкривайте тайните си

Трябва да сме доста деликатни, когато поверяваме тайните си на хората. Обикновено наши довереници стават близки и другари, за които сме сигурни, че ще ги пазят постоянно. Доколко обаче можете да разчитате на тях. Понякога хората споделят нечии секрети не преднамерено, а просто тъй като им е в кръвта да приказват за непознатите проблеми. Не, че желаят да ви навредят, просто им се приказва. Така че, в случай че имате другари от някоя от идващите зодии, по-добре не им споделяйте тайните си, тъй като ще ги раздухат незабавно.

Близнаци – никога не му поверявайте тайните си, тъй като ще ги разгласи на всеки, който ви познава, че и на всеки, който не ви. Обичат драмата и положителните истории и имат ли такава, ще я споделят незабавно. Близнаците са общителни персони, занимателни и положителни слушатели. Но дано това не ви заблуждава – тайните ви не са на несъмнено място при тях.

Везни – по принцип могат да пазят секрети до един миг. Не се знае по кое време обаче ще им се прииска да споделят казаното от вас на другите. Може би инцидентно ще стане дума за вас и те ще се сетят, че знаят нещо и то просто ще излезе от устата им напълно почтено. След това очаквайте оправдания и самосъжаление.

Водолей – тънкият миг при него е, че той ще резервира тайната ви досега, в който не го ядосате. А този миг може да настъпи всяка секунда. Не се знае по какъв метод може да засегнете Водолея и по кое време тайните ви ще излязат нескрито. Дори по-късно да се извинете, ще бъде късно. Бъде сигурни, че нещата, които сте поверили на Водолея, ще станат публично притежание.

Овен – той е толкоз примитивен, че каквото знае или някой му каже, го споделя с всеки срещнат. Понякога даже не е нужно да изпие обичаното си пиво, с цел да стартира да споделя. Самият факт, че вие може да чуете за нечии други секрети от него, би трябвало да ви приказва, че не може да му имате доверие, що се отнася до поверяване на вашите съкровени секрети.

Стрелец – даже да не му споделите загадка, той отново ще откри какво да разгласи за вас. Твърде е допустимо откакто разберете какви ги приказва за вас, да изберете да се отдалечите от него. Внимавайте какво говорите пред Стрелеца, тъй като той ще го показа с приятелите си още в същия ден. Най-добре не му споделяйте секрети или персонални детайлности, в случай че желаете да не се разчуват.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР