Трябва да се възстанови диалогът между институциите на президента и

...
Трябва да се възстанови диалогът между институциите на президента и
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Диалог Борисов-Радев

Трябва да се възвърне разговорът сред институциите на президента и премиера. Това ще понижи съществуващото сега напрежение в България. Това сподели Живко Тодоров, кмет на Стара Загора и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Живко Тодоров пред бТВ. Според него в годината с най-тежка рецесия не би трябвало да има такова разделяне, тъй като хората чакат поддръжка.

„ Думите са доста крайни от всички страни. Искам да върна политиците на масата “, сподели Тодоров.

„ Не считам, че министър председателят Борисов се крие. Той дава отговор на въпросите, които му се задават “, безапелационен бе кметът на Стара Загора. „ Считам, че политическата конюнктура в България не е естествена. Младите хора стачкуват за нормалност в политиката. Тези младежи са на улицата, тъй като никой не им предлага решение “, разяснява недоволството против кабинета Тодоров, който обаче счита, че точно посредством постигането на разговор сред президент и министър председател могат да се удовлетворят настояванията на стачкуващите.

Кметът на Стара Загора прикани за обединяване в името на националните ползи и основаване на тактика за България.

„ Не съм сигурен, че Българска социалистическа партия желаят избори в този момент, тъй като имат вътрешни проблеми “, съобщи Тодоров, съгласно който левицата желае да отсрочи вота за по-нататък.

Кметът на Стара Загора разяснява и горските пожари в Средна гора наоколо до село Дълбоки. Правителството би трябвало да купи аероплан за битка с сходни огнени стихии, счита Тодоров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР