Трябва да се отървем от непрекъснатата въртележка ГЕРБ-БСП. Тя убива

...
Трябва да се отървем от непрекъснатата въртележка ГЕРБ-БСП. Тя убива
Коментари Харесай

Трябва да се отървем от въртележката ГЕРБ-БСП. Тя убива вярата в почтеността

Трябва да се отървем от непрекъснатата въртележка ГЕРБ-БСП. Тя убива вярата на хората в честността. Смяната на модела и битката с корупцията не минават през алената бюлетина. Българска социалистическа партия не е опция на ГЕРБ, тъй като Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи са " другите БКП-та " за лидера на листата на Демократична България за изборите за Европейски парламент Радан Кънев .
 Радан Кънев: Има ли през днешния ден водачи със смелостта да се застъпят за федерализация на Европейски Съюз?  Радан Кънев: Робер Шуман заплати с кариерата си за своята фантазия. Днес обаче фантазията и името му са живи
Всички те са свързани от времето на комунизма и на терен доста си проличава, че ръководството на ГЕРБ не е демократично - това си е Българска комунистическа партия от 80-те години: с цел да си водач, би трябвало да си член на партията; те сливат партията и страната, партията и администрацията - разяснява той пред Българска национална телевизия.

Според него през днешния ден България би трябвало да отвоюва вярата, че изборите имат значение - " хората са доста обезпокоени от измами ", споделя Кънев. Време е да се преборим и със страха, не от мислени държавни преврати, а че демокрацията ни не е същинска.

Как нещата могат да се трансформират?

" Когато хората дадат воля на гнева и фантазиите си - споделя Радан Кънев. - Когато повярват, че нещо може да бъде по-добро, отидат всеобщо и пуснат бюлетина. Даже не за смяна, за цялостна промяна. "

Не можем да създадем разлика сред тези, които ни ръководят в този момент и алените - те се учат един от различен, само че не на положителните практики в Европейски Съюз, тук са доста слаби възпитаници. Учат се един различен на " тарикатлъци и крадене на публични пари ". В това отношение са " доста положителни възпитаници ", установи той.

За разминаването сред каузи и дейности той дава образец с евродепутатите от Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Българска социалистическа партия, които " или се покриха, или гласоподаваха " срещу " избора на Лаура Кьовеши за първия европейски основен прокурор, след което водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова " излиза на 1 май и споделя: " Нашите депутати, като поддържат Кьовеши, ще има правдивост ".

Не може по този начин безочливо да се лъже, това е патент на БКП! Как вчерашните ти евродепутати са дали своят вот " срещу ", а ти в този момент биеш тъпана, че същите хора ще гласоподават " за ", пита той.

Евровот

Прогнозата му за изборите е, че Демократична България ще изпрати един и ще се бори за двама депутати в Европейския парламент. 

За него не е " покруса ", че идват европейски избори, а у нас те са се трансформирали в платформа за полемики за вътрешната политика.

" Евроизборите постоянно имат вътрешнополитически темперамент и не считам, че това е покруса. Вътрешната и европейската политика са едно. Ние сме Европа. Просто би трябвало да имаме самочувствието, познанията и уменията да вършим европейска политика, в случай че желаеме да сменим бъдещето на Европа, което наложително включва реформиране и промяна в българската политика. "

Тези избори имат огромен вътрешен залог, само че той не е " всички против ГЕРБ ", обвързван е с основните лостове, дадени на Движение за права и свободи без значение дали Българска социалистическа партия или ГЕРБ е на власт.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР