Трябва да се даде път на младите хора, желаещи да

...
Трябва да се даде път на младите хора, желаещи да
Коментари Харесай

Апел на Иво Пазарджиев към младите хора в Русе – „останете в нашия град“

Трябва да се даде път на младежите, искащи да влязат в просветителната система

Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев взе участие в Годишната среща сред шефове на детски градини и учебни заведения в Област Русе. Срещата е проведена от Регионалното ръководство по образованието в града и на нея участва заместник-кметът по Хуманитарни действия Енчо Енчев.

Началникът на РУО даде уточнения по значими за старта на образователната година въпроси, бяха показани и новите краткотрайно изпълняващи длъжността шеф на седем учебни заведения региона.

Точно по тази линия Пазарджиев насочи вниманието към към този момент пенсионираните преподаватели. Според него би трябвало да се даде път на младежите, искащи да влязат в просветителната система. Интересът към учителската специалност е все по-висок, а и Русенският университет предлага подготвени фрагменти.

Председателят на локалния парламент съобщи готовността си да организира диалози с ръководителя на комисията по обучение към Общинския съвет, както и със заместник-кмета Енчо Енчев, с които да изготвят тактика за „ подмладяване на личния състав “ в русенските учебни заведения.

Чрез всички присъстващи шефове, Пазарджиев насочи покана към учениците, които имат предпочитание да се срещнат от близко с активността на Общинския съвет и на Общината. Вратите на неговия кабинет постоянно са отворени за младежи, а апелът остава същия – точно подрастващите да останат в Русе, да получат нужните обучение и опция за реализация, с цел да бъде възроден градът на първите неща.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР