“Трябва да подкрепим Васил Терзиев, колкото и да ми е

...
“Трябва да подкрепим Васил Терзиев, колкото и да ми е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да подкрепим Васил Терзиев, колкото и да ми е не отвътре

“Трябва да подкрепим Васил Терзиев, колкото и да ми е не от вътрешната страна. ”Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов публично се вслуша в апела на Кирил Петков за поддръжка на претендента на ПП-ДБ за кмет в София, написа 24 часа.

“Трябва да подкрепим Васил Терзиев, колкото и да ми е не от вътрешната страна ”

“Да ги забележим по-късно какви болшинства ще създадат в столичната община. Публично всеки ден ще запитвам Кирил Петков, в случай че направи уйдурма в Следствен отдел към окръжна прокуратура с тези, другите ”, сподели Борисов.

“Още имате време ”

“Както аз изнасилвам партията сега, обърнете се. Понеделник и вторник ще разберем били ли сте откровени. Ако с Българска социалистическа партия сте играли дружно против наши кметове, то ще ви се върне ”.

Така Борисов отговори на апела на Кирил Петков, който по-рано изиска помощ за Терзиев в обществените мрежи.

  “Г-н Петков е пуснал един пост. Един от дребното случаи, в които съм склонен с него. Обърнал се е към всички десни гласоподаватели, каквото има в Съюз на демократичните сили, синя София и ГЕРБ. Същото бих споделил и за техните симпатизанти ”, сподели Борисов.

Това почтено и откровено ли е?

“3 пъти четох, не видях в написаното от вас да написа Българската социалистическа партия. Тя е издигнала Ваня Григорова и нейният водач Корнелия Нинова бе ваш вицепремиер. Защо пропуснахте Българска социалистическа партия? Защо допускате Българска социалистическа партия да ви поддържа на всички места в страната, да ви поддържа против ГЕРБ? Това почтено и откровено ли е? ”, сериозен бе той.

“Никога не съм бил двуличник ”

“За разлика от вас в никакъв случай не съм бил двуличник. В едно държавно управление сме, напълно доминирано от вас. От метода, по който направихме тази сглобка и се явявахме на изборите, слагаме под въпрос и държавното управление и евроатлантическия път на България ”, скастри той Петков.

“Имаме да избираме сред алено и мрачно алено в София ”

“Трябва ли да се подадем на страстта и в персоналното си партийно его да създадем по този начин, че България да тръгне още по-надолу? ”, попита обаче той.

Както Safenews писа по-рано, Кирил Петков чака ГЕРБ да поддържат Васил Терзиев. Да “ударят рамо ” от ГЕРБ, Петков чака и за други кметове.

В изявление за “Дневник ” съпредседателят на “Продължаваме смяната – Демократична България ” той отхвърля да е заплашвал министъра на електронното ръководство Александър Йоловски.

По думите на Петков това в никакъв случай не се е случвало. Той не е и разпитван по проблема.

Петков споделя, че обвиняванията по негов адрес като “плоска клевета и опит за похищение на вниманието ”.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР