Трябва да изброявате всичко, за което прокуратурата на Република България

...
Трябва да изброявате всичко, за което прокуратурата на Република България
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Прокуратурата си затвори очите за любимия олигарх на властта Иво Прокопиев

Трябва да изброявате всичко, за което прокуратурата на Република България си е затваряла очите.

Това е верният път, действайте самоуверено. Имате нашата цялостна поддръжка. С тези думи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид се обърна към депутатката от „Продължаваме промяната“ Екатерина Димитрушева по време на дебатите за измененията в Закона за правосъдната власт.

Трябва ли обаче, да го вършим изборно? Трябва ли тук да не споменем дали прокуратурата си затвори очите, когато един човек подписа документ с погрешно наличие? Това не го споделя Хамид Хамид, а Конституционният съд на Република България, съобщи националният представител от Движение за права и свободи.

Цял свят разбра, че този човек направил закононарушение по чл.313 от Наказателния кодекс на Република България. Да, прокуратурата си затвори очите и госпожа Димитрушева трябваше да каже и това, сподели още Хамид.

Г-жа Димитрушева трябваше да каже, че прокуратурата си затвори очите в още един извънредно тежък случай. Не стачкува една оправдателна присъда на първа инстанция. Защо ли? Една от дребното присъди, непротестирани от прокуратурата. Трябва да споделяме, тук от тази естрада, кой скри олигарха Прокопиев. Оправдателната присъда на обичания олигарх на властта, г-жо Димитрушева, съобщи още Хамид Хамид.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР