Трябва да избираме нестандартни цели за нашите удари. Не само

...
Трябва да избираме нестандартни цели за нашите удари. Не само
Коментари Харесай

Медведев обеща неочаквани удари на възмездието заради украинските атаки по цивилни обекти

" Трябва да избираме ексцентрични цели за нашите удари. Не единствено хранилища, енергийни центрове и петролни бази. Има и други цели, където те (укранците) не ни чакат. И където резултатът ще е доста важен ".

Това написа в Телеграм някогашният съветски президент и министър председател и сегашен зам.-шеф на Съвета по сигурността на РФ Дмитрий Медведев във връзка украинските офанзиви по цивилна инфрастуктура на територията на Русия.

Ето цялостния текст на известието на Медведев:

Противникът не съумява да реализира триумф в хода на контранастъплението. Това значи, че са нужни осведомителни победи, даже раздути и ирационални. Затова ударите по цивилни цели са допустими и за нацистите и за вербуваното от тях население. Много укроимбецили са откровено удовлетворени от тях. Освен това степента на напрежение в украинското общество пораства. Част от популацията, въпреки и уплашено, към момента не е не запомнило да мисли. Да, и стопаните им на Запад демонстрират неспокойствие: къде най-сетне е вашата победа?

Ето за какво копелетата на Бандера от ден на ден избират мирни, цивилни цели за своите подли удари. Всеки би трябвало да е подготвен за това.
И ние би трябвало да избираме ексцентрични цели за нашите удари. Не единствено хранилища, енергийни центрове и петролни бази. Има и други места, където към момента не ни чакат. И където резултатът ще бъде изключително важен.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР