„Трябва да има надпартиен политически консенсус по отношение на еврофондовете,

...
„Трябва да има надпартиен политически консенсус по отношение на еврофондовете,
Коментари Харесай

Депутат от ДПС призова за оставките на Аврамова и Димов

„ Трябва да има надпартиен политически консенсус във връзка с еврофондовете, европрограмите, тъй като имаме потребност от тези средства.

Има 60% загуби във водопреносната мрежа. Всички би трябвало да бъдем загрижени, тъй че тези средства да бъдат осъществени в България, тъй като потребностите във ВиК бранша са големи.

Трябва да се обърне внимание на водопреносната мрежа, на положението на язовирите, а там, където е належащо, да се строят и нови язовири “. Това сподели пред БНР Джевдет Чакъров от Движение за права и свободи и член на парламентарната комисия по околна среда и води, някогашен екоминистър.

„ България е измежду последните пет страни в Европа във връзка с водни запаси. Това допуска положително, рационално и рационално ръководство на водния запас на страната “, сподели още събеседникът на медията.

В предаването „ Неделя 150 “ Чакъров акцентира, че поради водната рецесия би трябвало да бъде поета политическа отговорност и да се подходи почтено:

„ Видно е, че има проблем, че има пропуски. Министрите Нено Димов и Петя Аврамова би трябвало да си понесат политическата отговорност “.

На въпрос дали Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение към държавното управление на ГЕРБ, Чакъров отговори, че в Движението към момента не са провеждали диалог на тази тематика, само че изрази рецензия към Българска социалистическа партия, че не са създали съвещания с всички опозиционни партии за решението си да внесат избор на съмнение:

„ Това предопределя резултата. Ние евентуално ще заявим избрана опозиционна позиция “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР