Трябва да го признаем, ако не беше участието ѝ в

...
Трябва да го признаем, ако не беше участието ѝ в
Коментари Харесай

Травмиращите преживявания на Мейзи Уилямс от детството ѝ

Трябва да го признаем, в случай че не беше присъединяване ѝ в Game of Thrones, днес  Мейзи Уилямс надали щеше да е толкоз известна. Ако изобщо бе станала известна.

За нея точно това се оказа ролята, която я изстреля при звездите в Холивуд. Но това, че в професионален проект всичко за актрисата се развива прелестно не значи, че в персонален проект нещата са без спънки.

В подкаста The Diary of a CEO Уилямс за първи път загатва, че е имала проблематични връзки с татко си. Според People, актрисата споделя, че до осемгодишна възраст връзката с татко ѝ е била травматизираща и не желае да навлиза в кой знае какви детайлности, тъй като това касае освен нея, само че и околните ѝ.
 Снимка 589070

Мейзи Уилямс не прецизира какви тъкмо са били проблемите с татко ѝ, само че пък загатва, че поради тях не е можела да спи добре. И дълго време не е осъзнавала, че травматичните неща, които е претърпяла, в действителност са били проблем и изобщо не е трябвало да се случват.

Според 25-годишната актриса по това време останалите деца не са разбирали болката ѝ или за какво е била толкоз уплашена. Повратният миг за нея е пристигнал, когато е била осем, и един ден един от учителите не я е привикал и попита дали всичко е наред.

А през днешния ден тя продължава да разсъждава над всичко, което ѝ се е случило в детството и е достигнала до извода, че не би трябвало да се усеща отговорна за нищо. Просто тъй като в случай че не е била тя, на нейно място е щял да бъде различен човек, който също да понесе страданията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР