Tрябва да гледаме всички епизоди на Семейство Симпсън, за да

...
Tрябва да гледаме всички епизоди на Семейство Симпсън, за да
Коментари Харесай

Семейство Симпсън предсказа инцидента с Титан

Tрябва да гледаме всички епизоди на " Семейство Симпсън ", с цел да научим бъдещето, написа консуматор на обществена мрежа

Подводницата, която се гмурна в дълбините на океана, с цел да види останките на " Титаник ", само че вместо това изчезна, притегли вниманието на целия свят. След появяването на новината и непрестанното следене на обстановката от всяка точка на планетата, доста консуматори на интернет направиха мемета на протичащото се, колкото е неуместно да е да се шегуваш с сходна покруса.

Сега един консуматор на TikTok съпостави случая с епизод от " Семейство Симпсън ".

Във вирусен видеоклип, който събра над 25 милиона гледания и 1,7 милиона лайкове, TikToker Justconspiracies (@nooneknowswhy19_) показа клип от анимационния ситком, който съгласно някои предсказва изгубването на подводницата в морето.

В клипа, дълъг 1 минута и 50 секунди, Хоумър - патриархът на анимационното семейство - се насочва на дълбоководна задача за намиране на богатство от потопен транспортен съд на борда на едноместна подводница. Пътуването му обаче бързо се утежнява, когато лидерът му, неговият " от дълго време загубен татко ", изчезва в тъмнината. В опита си да го открие Хоумър следва светеща риба и се заклещва в дълбоководно скално образувание. В последна сметка кислородът му е изцяло привършен и той губи схващане.

" Татко ", стене той, до момента в който губи схващане.

Мнозина считат, че сюжетът на епизода ужасно припомня обстановката с подводницата " Титан ", която се изгуби в морето в неделя. Петима мъже, измежду които татко и наследник, се измежду пасажерите. Към днешна дата всички пасажери към този момент се считат за мъртви, откакто бреговата защита на Съединени американски щати откри парчета в региона на търсене на подводницата, които дават отговор на " пагубна имплозия ", оповестява NBC News.

" Мисля, че би трябвало да гледаме всички епизоди на " Семейство Симпсън ", с цел да научим бъдещето ", написа един коментатор.

" Корабокрушението, подводницата, кислородът ", споделя втори. " Всичко това е толкоз тъкмо. "

" Кислородът свърши ", възкликва различен.

Това не е първият път, в който " Семейство Симпсън " притегля вниманието с предсказанията си, които като че ли се сбъдват, написа " Факти ". В епизода от 1993 година " Мардж в окови " някои теоретици на конспирацията считат, че шоуто е предсказало ковид и гибелта на Коби Брайънт. Някои считат, че в други епизоди са предсказани идването на " стършели-убийци " по американските крайбрежия, избирането на Тръмп за президента, както и протестите в Капитолия на 6 януари.

Майк Райс, един от сценаристите на шоуто, който единствено преди година също взел участие в втурване с подводницата " Титан " на OceanGate споделя за прекарването, още преди да стане ясно, че тя е избухнала. " Познавам логистиката и знам какъв брой дребен е съдът ", разяснява той, добавяйки, че екипът, с който е бил той съвсем от самото начало е губил връзка с повърхността.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР