Трябва да бъдем малко по-агресивни и по-смели. Искам отборът да

...
Трябва да бъдем малко по-агресивни и по-смели. Искам отборът да
Коментари Харесай

Ясен Петров призова за повече смелост

" Трябва да бъдем малко по-агресивни и по-смели. Искам тимът да има по-голямо самочувствие ", разгласи селекционерът на българския народен тим - Ясен Петров, преди днешната контрола с Хърватия. Мачът против международния вицешампион е от 17 часа българско време.

" Срещу Катар не влязохме добре в мача. След това направихме някои неточности, които мога да нарека неточности на растежа. Все отново това е тим на една година. Но мачовете от Лигата на Нациите идват, тъй че тук в този момент ще си основа и финалната визия за тима ", изясни експертът.

" Ще бъда безпределно прям. В последните дуели от самото начало играем в скица 4-3-3, по този начин ще бъде до края. Експериментирахме много, само че най-после сме спряхме на това, което най-познато за всички наши футболисти ", сподели още той.

" Хърватия има задоволително качествени играчи за два тима. Те надали ще подценят мача, а при нас това няма по какъв начин да се случи, тъй като въпреки всичко играем със международния вицешампион. България и Хърватия са близки страни и мога да кажа, че като фен пред тв приемника постоянно съм се радвал на техните триумфи ", приключи Ясен Петров.
Състоянието на Радослав Кирилов и Ивайло Чочев е устойчиво, само че решението за това дали ще играят през днешния ден, ще бъде взето в последния миг.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР