трябва да бъде държана далеч от изпълнителната власт, както

...
 трябва да бъде държана далеч от изпълнителната власт, както
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: ГЕРБ трябва да бъде държана далеч от изпълнителната власт


„ би трябвало да бъде държана надалеч от изпълнителната власт, както и. Това е наш явен ангажимент. Да напуснете в изпълнителната власт, е като да оставите дете единствено в сладкарница “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ от „ “.

Относно предлагането на да се сформира кабинет с „ “ -ДБ Мирчев разяснява, че партията на желае да си зиме ръцете с „ “.

„ Още в предния парламент (съпредседател на ДБ) доста ясно се обърна от трибуната на Народното събрание към новото болшинство сред, Държавно стопанско предприятие и „ “ и им сподели: „ в случай че в този момент свалите държавното управление, нямате проект. Когато пристигна нов парламент, също нямате проект, нямате сътрудник. Сега се вижда, че няма сътрудник “, подсети Мирчев.

Той уточни като осоновен проблем неналичието на битка с корупционния модел.

„ Освен на думи и на конференции би трябвало да предприеме действителни дейности във връзка с разрушение на корупционния модел. Ако желаеме да променим страната, би трябвало да стартираме от там. в тази посока не вършат нищо “, съобщи Мирчев.

Представителят на Демократична България признава, че са позволени решки при ръководството на четворната коалиция – „ “, „ “, и „ “. По думите му една от тях е методът, по който беше . Ние разбрахме от медиите за този арест, посочи Мирчев.

Демократична България ще реши кого да поддържа за ръководител на 48-ото Народно заседание на след полемика в парламентарната група, разгласи той.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР