Труп на мъж е открит в непосредствена близост до мястото,

...
Труп на мъж е открит в непосредствена близост до мястото,
Коментари Харесай

Журналист случайно намери труп до дерайлиралия влак в Пирот СНИМКА 18+

Труп на мъж е открит в непосредствена непосредственост до мястото, където нощес е изминал амоняк от вагоните на дерайлиралия трен край Пирот.

Тялото е намерено рано тази заран от Ненад Паунович, притежател и публицист на локалния портал Pirot Plus, който съумява да стигне до мястото на случая. Както написа, той незабавно е уведомил Спешна помощ и Приемно поделение и се е опитал да се свърже с други способени служби.

Той е намерил тялото инцидентно, приближавайки мястото на случая, като задачата му е била да снима вагоните, които към момента стоят на жп линията, по която придвижването е спряно до второ разпореждане, предава blic.rs. 

" Момчета, тук има труп! ", споделя Паунович се, до момента в който върви и записва: " Хора, никой не е виждал този човек. Възможно ли е това! ".  Тялото е намерено на към 70 метра от влака, пренасящ цистерни с амоняк, четири от които са се обърнали.

Засега не е известно дали гибелта на този мъж е обвързвана с злополуката от нощес, нито каква е точната причина за гибелта му.

От полицията в Пирот потвърдиха за Танюг, че тялото на мъж на междинна възраст е открито през днешния ден в Пирот покрай мястото, където в неделя стана екокатастрофата на ж.п.  линията. Тече следствие за определяне на събитията, при които е умрял мъжът. 

Снощи е умрял седемдесет и четири годишен мъж, управлявал колата си от посоката на злополуката към Пирот. Изгубил надзор над автомобила и се преобърнал в канавка.

По-рано бе обявено, че повода за гибелта му не е изрично изяснена. Според локални медии той е бил сърдечно болен и може просто да е дошъл от мястото, където в действителност са били натровени другите хора. По първична информация техният сбор е над 50. В болница са били прегледани и шестима българи, които се оказали наоколо до мястото на случая, станал към 17.30 ч. в неделя.

От Многопрофилната болница, следва аутопсия, която ще откри аргументите за този случай, като се има поради, че не може да се каже с цялостна сигурност, че повода е излагане на амоняк.

Очаквайте детайлности!

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР