Трудно и скъпо ли е да изглеждаш класно? Най-отговорно заявяваме,

...
Трудно и скъпо ли е да изглеждаш класно? Най-отговорно заявяваме,
Коментари Харесай

Ето в какво се състои умението да изглеждаш класно

Трудно и скъпо ли е да изглеждаш класно? Най-отговорно заявяваме, че не е.

Елегантността е въпрос на вътрешни качества, като убеденост в себе си, успокоение, достойнство. Що се отнася до дрешника на една жена, елегантността има свои простички правила. И през днешния ден ги синтезираме в помощ на всяка модерна дама, която желае да усъвършенства визията си и да оставя постоянно мощно усещане:

#1.
Не следвайте трендовете! Повече от ясно е, че можете да си вземате хрумвания от тях и да освежавате дрешника си с дребни акценти. Но за това да сменяш изцяло типа си като хамелеон с идването на всяка нова вълна от фешън трендове има единствено една дума – злополука!

Силата на минимализма в 10 визии

 Ето в какво се състои умеенето да изглеждаш класно

#2.
Пазарувайте класики. Бежов тренч, хубаво черно сако, прави дънки, кожени лоуфъри, пуловери с поло яка в базовите цветове, хубави бели ризи… Те са “стари, само че златни ” и, повярвайте ни, неслучайно десетилетия наред си остават пиедестал на положителния жанр.

#3.
Изградете си добър basic дрешник в неутрални цветове. Бежово, черно, карамелено, сиво, бяло, кремаво – трябват ви добре скроени сака и панталони, копринени и памучни ризи и най-малко едно палто в тези цветове. Комбинират се прелестно между тях, а също по този начин са прелестни за монохромни решения.

Най-добрата селекция за капсулния дрешник на една жена

 Ето в какво се състои умеенето да изглеждаш класно

#4.
Не се насилвайте да сте “секси ”. Последното май би трябвало да се припомня на някои девойки по-често. Обличайте се уместно, бъдете наясно какъв вид облекла и силуети ви отиват и не вадете всичките си естествени благосъстояния на сергията. Повярвайте, че дълбокото привличане се поражда от напълно други неща!

#5.
И последно – постоянно носете верния за вас модел и размер.

Още препоръки и в действителност съвършени класни визии споделяме в галерията.

7 дни с един типичен блейзър от ZARA

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР