Трудно е, след като си изграждал кампания в разрез с

...
Трудно е, след като си изграждал кампания в разрез с
Коментари Харесай

Политолог с предупреждение към Промяната

Трудно е, откакто си изграждал акция в прорез с дадена политическа групировка, да обясниш идно съдействието. Политическата цена ще платят и ГЕРБ и Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ). Това заяви Димитър Ганев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

-->
„ В първия мандат не се събра болшинство. Вторият мандат беше единственият късмет за неотиване на нови избори. Как ще наподобява то – не е ясно, с изключение на министър председателите. Първият тест за държавното управление ще бъдат локалните избори. Те могат да съкратят периода от 9 месеца ротация “, счита той.

„ Политическа партия евентуално ще заплати по-висока цена. Не би трябвало да забравяме обаче, че Борисов имаше поради сходен мандат. Седмица преди вота той прикани да се схванат първите две политически сили. Избирателите на ГЕРБ са дали своят вот, съзнавайки, че има такава алтернатива на масата, за разлика от ПП-ДБ. Не съм сигурен, че ще съумеят да запазят периферията, обаче “, предизвести Ганев.

На въпрос дали разкритията на основния прокурор Иван Гешев са били катализатор за тази настройка, социологът съобщи: „ Имаше някакво въздействие, само че върху позицията на госпожа Нинова. За втория мандат – не мисля, че това е бил главния фактор “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР