„Трудно е да се сформира кабинет с няколко основни цели

...
„Трудно е да се сформира кабинет с няколко основни цели
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Ние сме в един блокаж, от който трябва да се намери начин да се излезе

„ Трудно е да се образува кабинет с няколко съществени цели и със период, тъй като до момента това не е правено в България. Големите и не толкоз огромните политически сили си играят от окопите, които са си изкопали, и не желаят да излязат от там. Не желаят да схванат, че обстановката в страната към този момент е неспасяема. Ние сме в един блокаж, от който би трябвало да се откри метод да се излезе. И това, което предлага Българска социалистическа партия, е най-хубавият вероятен вид – без разграничителни линии, да забележим има ли нещо, което да ни сплоти “. Това съобщи членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Румен Овчаров в ефира на БСТВ.

Социалистът изясни, че сега България има потребност не от държавно управление, което да ръководи в идващите четири години страната, а от държавно управление с избран период, което да помогне да се решат настоящите сериозни за страната проблеми.

„ Ще беседваме с всички, в случай че някой се счита за себедостатъчен – дано да не взе участие. Но хората ще видят кой взе участие, кой може да загърби тяснопартийните си ползи и червени линии и да потърси общото, обединителното. Това ще има резултат и върху идните избори “, добави Овчаров.

„ Т. нар. „ вътрешна съпротива “ в Българска социалистическа партия, която крещеше, че Българска социалистическа партия би трябвало незабавно да върне мандата, не гракна по време на пленума. Само 4 души гласоподаваха „ срещу “, а двама – „ въздържал се “. Очевидно схванаха, че вършат доста неприятна услуга на президента, който споделя, че Българска социалистическа партия е най-диалогичната партия, че единствено Българска социалистическа партия може да се опита да реши казуса. А част от тях, които са свързани непосредствено с президента, внезапно потеглиха да компроментират самия президент. И наподобява някой им даде знак, че вършат нелепости “, разяснява Румен Овчаров и добави, че проблемите на Българска социалистическа партия се вземат решение в Българска социалистическа партия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР