Труден съперник очаква Григор Димитров във втория кръг на Мастърс

...
Труден съперник очаква Григор Димитров във втория кръг на Мастърс
Коментари Харесай

Труден съперник очаква Григор Димитров във втория кръг на Мастърса в Монреал

Труден противник чака Григор Димитров във втория кръг на Мастърс шампионата в Монреал през днешния ден. Най-добрият български тенисист ще се изправи против първата ракета на Австралия - Алекс де Минор. Мачът е трети на корт №9, където програмата се открива в 18:00 часа наше време. Срещата на българина се чака да стартира след 22:00 часа българско време.
Прочетете още
На старта Димитров преодоля с 6:4, 7:5 канадецът Алекси Галарно. Алекс Де Минор от своя страна отстрани един от локалните любомци Денис Шаповалов със 7:5, 7:6(4).

Димитров и австралиецът са се срещали два пъти до момента, като си разделят по една победа. През 2019 година на осминафиналите на US Open българинът завоюва със 7:5, 6:3, 6:4, само че година по-късно Алекс взе реванш на полуфиналите в Антверпен със 7:6(4), 6:7(3), 6:4.

Любопитно е, че двамата упражняваха дружно преди шампионата във Вашингтон в края на юли. 21-ият в международната класация Де Минор е в отлична форма и преди броени дни завоюва купата в Атланта след победа на финала над Дженсън Бруксби с 6:3, 6:3. С това той усили на шест трофеите в сбирката си от оценки, извоювани в АТР тура.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР