Тройките в секса са много обсъждана тема. Някои хора не

...
Тройките в секса са много обсъждана тема. Някои хора не
Коментари Харесай

Направихме тройка с жена и сега съпругът ми не спира да си говори с нея

Тройките в секса са доста обсъждана тематика. Някои хора не биха си предизвикали сходно прекарване, до момента в който други желаят наложително да пробват. Ако въпреки всичко се съгласите, то тогава идва въпросът за намирането на третия човек.

Добра концепция ли е да го търсите в някой бар? Или може би индивидът, подобаващ за това би трябвало да е другар или някой, с който сте излизали преди? И какво се случва по-късно?

Една дама неотдавна се оказа пред комплицирана алтернатива. Героинята се споделя Прия и се престраши да опише за своите преживелици:

" Съпругът ми отхвърля да спре да приказва с дамата, с която правихме тройка “, споделя Прия пред HuffPost UK.

" Направихме тройка с позната на брачна половинка ми и по-късно той не стопира да си приказва с нея. Разбрах, че са в непрекъсната връзка след тройката и го помолих да спре да поддържат връзка. Въпреки това няколко месеца по-късно той ми сподели, че към момента поддържат връзка и че дори я е виждал два пъти, само че че сред тях няма нищо съществено, в този момент са единствено другари.

 тройка

Въпреки това бях гневна. Доверието ни беше изцяло разрушено и престана да съществува. Когато избухнах и споделих (отново), че желая да прекъсне всички връзки с нея, той ми отхвърли. Каза ми, че ще ми потвърди, че те са просто другари, че той няма интерес да бъде с нея, нито тя с него, само че няма да спре да си поддържат връзка. "

Прия споделя, че не подозира брачният партньор си в изневерява, само че се усеща неуважена от това, че той се опълчва на нейните стремежи.

„ Вярвам му, че те са единствено другари, само че към този момент сме минали през толкоз доста неща поради нея и се усещам засегната, че той продължава да поддържа връзка.

Съпругът ѝ бърка ли? Трябва ли Прия да се усеща смутена, че сътрудникът ѝ към момента приказва с тази жена? Психолог се намесва по този комплициран проблем.

Психологът схваща тъгата и гнева на Прия, които изпитва.

 тройка

" Това е увещание, че поканата на някой различен в половия живот на двойката би трябвало да бъде разисквано обширно и границите да бъдат контрактувани авансово ", споделя Прия. 

Всеки човек има право да повдига въпроси по отношение на другарствата отвън връзката и да може да обмисли терзанията си, без сътрудникът му да реагира отбранително. Това е изключително правилно в този случай, когато несигурността е разбираема, като се има поради прекосяването на полови граници, които към този момент са се случили.

Трябва ли нейният брачен партньор да спре да приказва с тази жена?

" Трудно е за някой различен с изключение на двойката да дефинира това. Разбирам гледната точка на брачна половинка – той не се съмнява, че възприятията му към този човек са платонични и не схваща за какво едно другарство би било опасност за жена му ", споделя психологът.

" Правилното нещо, което би трябвало да извършите за връзката, е да поставите потребностите на жена си преди всичко. "

 тройка

Психоаналитикът слага под въпрос какво му предлага този човек прочувствено (дори като платоничен приятел), което жена му не може или не желае.

Какви на практика препоръки можете да дадете на тази двойка?

Психологът дефинира следните стъпки:

Работата с съветник по двойки би била отлично място за начало - безвредно, неутрално пространство, където да разнищите всичко, което се е случило.

Комуникацията, която включва съпричастност и добрина, също би била основна - това е извънредно комплициран набор от условия.

Ангажиментът към бъдеще, което подхранва доверието, би претендирал жертви - желанието да бъдете транспарантни в (или изцяло да прекъснете) всяка връзка с хора отвън брака да вземем за пример може да бъде значимо.

Заедно да измислите допустими граници към това другарство, бъдещи другарства и бъдещи полови практики също е положително решение.

Да разберете какво би трябвало да се промени във връзката, с цел да я превърнете в пълноценно и прочувствено подкрепящо пространство както за брачна половинка, по този начин и за брачната половинка.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР